Pinnoitetyöt

Pinnoitteiden valikoima on kasvanut viime vuosina, ja ne ovat korvaamassa perinteisiä mattolattioita monessa kohteessa. Pinnoitteilla saadaan yhtenäinen pinta, ne on helppo pitää puhtaana ja ne ovat hygieenisiä.  Niissä on hyvä kuormituksen ja kulutuksen kesto. 

Sopivan lattian valinta lähtee aina asiakkaan tarpeista. Meillä on vuosien kokemus ja osaaminen oikean lattian valintaan käyttötarkoituksen mukaisesti. Käytössämme on uusin tieto ja teknologia alalta.

Akryylilattiat

Akryylilattiat sopivat esimerkiksi keittiöihin ja sosiaalitiloihin. Ne ovat vesitiiviitä ja ne saadaan tehtyä jopa yhden päivän aikana.

Elastomeeri­pinnoitteet

Elastomeeripinnoite on elastinen ja vesitiivis ja kestää rakenteen epätoivotun liikkumisen. Elastomeeripinnoitteilla on kyky silottaa halkeamia. Tavallisin käyttökohde ovat IV-konehuoneet.

Polyuretaani­pinnoitteet

Polyuretaanipinnoite sopii mm. alueille, joilla on kevyttä tai keskiraskastasta liikennettä. Pinnoitteen pieni elastisuus tekee siitä mukavan askeltaa. Pinnoite voidaan tehdä myös heikommille alustoille. Tyypillisiä kohteita ovat toimistot, teollisuus ja puhdastilat. Comfort-lattiat ovat näyttäviä ja mukavia polyuretaanilattioita. Ne sopivat esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin.

Itsesiliävät epoksilattiat

Itsesiliävät epoksilattiat ovat näyttäviä ja helposti puhtaana pidettäviä ja niissä on kestävä pinta.

Hiertomassa­lattia

Hiertomassalattia on kovaa kulutusta kestävä lattia ja sopii esimerkiksi trukkiliikennealueille. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

PINNOITEASIANTUNTIJA
Jouni Rilla
jouni.rilla@epa-lattiat.fi
0400 800 647